Jedeme na demonstraci

11.05.2011 09:06

 JEDEME NA DEMONSTRACI PROTI VLÁDNÍM REFORMÁM

 

Nesouhlasíte s připravovanými vládními reformami? Jak je možné, že nám vláda vystavuje účet za průšvihy, které jsme nezavinili?

Ano, chtěli jsme reformy a je nám jasné, že šetřit se musí, ale zároveň jsme čekali, že vláda začne také hledat rezervy sama u sebe a ne jen u obyčejných lidí. Premiér Nečas sliboval, že korupci nebude tolerovat ve vládě ani ve straně. Realita je taková, že tu stále nemáme ani jeden protikorupční zákon, který by korupci opravdu postihoval. Kde jsou majetková přiznání? Co anonymní akcie, kde není jasně známo kdo, co vlastní? Co předražené zakázky? Kdy vláda udělá zákony, které budou toto ošetřovat? Zde jsou veliké rezervy a také zde peníze státu unikají. Vláda, která nyní po nás chce, abychom jsme zaplatili účet v době, kdy světem ještě otřásají dozvuky finanční krize, kdy není jisté pracovní místo a kdy se vše zdražuje, musí od nás jasně slyšet, že s těmito drastickými reformami nesouhlasíme.

 

A proto: Pojeďte s námi na demonstraci, která proběhne 21.5. 2011 od 13:00 hod. v Praze na Václavském náměstí. Pojďte jasně a hlasitě vyjádřit svůj nesouhlas.

 

Základní organizace odborového svazu DPMLJ a.s. vybavuje do Prahy autobus.

Prosím všechny, kdo chce jet s námi, aby se nahlásili u p. Leszkovena tel:  605 981 797 nebo u p. Krejcara tel: 605 828 804. Nahlášení je závazné!

 

Bližší informace o odjezdu včas upřesníme.

 

 POJEĎTE S NÁMI ŘÍCI VLÁDĚ JASNÉ NE!