Poznámka k úklidu konečných

01.06.2011 10:54

Vážení kolegové a kolegyně,

dne 14.5.2011 proběhla akce, kdy jsme uklízeli vybrané konečné, které připomínaliy svým vzhledem spíše smetiště. Např. konečná Harcov kostel přímo naváděla k nápravě pořádku. Odpadky byly neoddiskutovatelně od řidičů. Akci jsme zorganizovali, protože si myslíme, že bychom po podniku neměli neustále žádat něco navíc, ale že i my jsme schopni něco navíc udělat. Musím se přiznat, že jsem byl poněkud rozesmutněn, když na tuto akci přišli pomoci jen dva řidiči. To je bohužel naše nepěkná vizitka zvláště, když se této akce zúčastnili naši nadřízení a vedení podniku, kteří nemají s nepořádkem žádné dočinění. Posuďte sami. Uklízet přišli: ředitel Jiří Veselka, Luboš Wejnar, Martina Poršová, Oskar Zappe, Štefan Majovský, Luboš Řepka, Zdeněk Maršík a Mojmír Vaněk. Všem výše zmíněným za odbory velice děkuji, zvláště pak Martině Poršové a Luboši Řepkovi za technickou podporu. Prosím, především řidiče, kteří ten den měli volno, aby se zamysleli, jestli jednou do roka by nebylo vhodné udělat pro podnik něco navíc. Doufám, že příští rok se nás sejde více a že si tyto řádky vezme pár lidí k srdci.

Zdeněk Leszkoven

předseda ZO OS