Pozor výrazná změna pro linky do PZJ od 25.8.2018 do konce září

16.08.2018 12:49

Od 25.8.2018 dochází k dalšímu omezení průjezdnosti kruhového objezdu v ulici České mládeže:

 

Uzavírka ulice České mládeže a omezení průjezdnosti kruhové křižovatky České mládeže x Kubelíkova x Průmyslová

Od 25. 8. 2018 do konce září dojde k probíhajícímu dopravnímu omezení v ulici České mládeže ještě k výraznému omezení průjezdnosti kruhové křižovatky ulic České mládeže x Kubelíkova x Průmyslová. Křižovatka bude průjezdná pouze jednosměrně a pouze z ulice České mládeže (od OC Nisa) do ulice Průmyslová.

Linky č. 31, 33, 34, 35 budou ve směru z Průmyslové zóny Jih odkloněny po objízdné trase přes Pilínkov na silnici I/35.

Spoje linky č. 22 budou ukončeny v zastávce Banskobystrická (čekání mezi spoji realizovat ve výstupní zastávce – původní ve směru z centra). Linka 22 nebude po dobu uzavírky obsluhovat zastávky Kavkazská, České mládeže, U Slunného potoka, Průmyslová zóna Jih, OC Nisa Kino a OC Nisa.

Linka č. 97 bude ze zastávky Banskobystrická vedena odklonem ulicí Kubelíkova, Ještědská a České mládeže do zastávky České mládeže a dále po své trase (jízdní doby a jř zůstává beze změn).

 

Mapa viz příloha.

 

Informovat řidiče, aby na lince č. 31 při čekání v Průmyslové zóně Jih v délce trvání 2 minuty nechali cestující ve voze. Jízdní řád je koncipován tak, že tyto spoje jedoucí do PZJ (označené v jř linky č. 31) slouží v zastávce U Slunného potoka jako nástupní směrem do centra a po 2 minutách v PZJ pokračují směr centrum.

 

Od 25.8.2018 začíná též velký průzkum sčítacími vozy pro vyhodnocení obsazenosti linek. V nástupech jsou označeny sčítací vozy na Bedřichov a na průzkum. Při nedostatku sčítacích vozů má přednost samozřejmě obsazení oběhů na Bedřichov.