Uzavírka ulice Dr. M. Horákové od 14.5.2018

05.05.2018 23:04

Uzavírka ulice Dr.Milady Horáková-změna trasy linek MHD č.13,20,24,26,31,33,37,57,60 a 90.

Informace o objízdných trasách linek MHD č. 13, 20, 24, 26, 31, 33, 37, 57, 60 a 90 v souvislosti s uzavírkou ulice Dr.Milady Horákové od křižovatky s ulící Čechova po OD Kaufland-oprava povrchu vozovky - v době od 14. května do 14. prosince 2018

Linky č. 13, 20, 24, 26, 60 – pojedou objízdnou trasou ze zastávky Košická přes Rochlice II a Zelené Údolí do zastávky Rochlice. Dále pokračují po své trase. V opačném směru po stejné objízdné trase. Linky na objízdné trase nezastavují. Linky neobslouží zastávky Melantrichova, Čechova a Mostecká. Za zastávku Melantrichova bude, ve směru Doubí, náhradní v ulici Melantrichova, v opačném směru U Močálu.

Linka č. 31 - pojede ve směru průmyslová zóna Jih po objízdné trase ulicí Košická a Nákladní do zastávky Garáže ČSAD. V opačném směru po své trase do Fügnerovy ulice. Linkou nebude obsloužena zastávka Košická a Melantrichova, náhradní Babylon.

Linka č. 33 – pojede ve směru průmyslová zóna Jih až do zastávky Dobiášova, odklonem do zastávky Rochlice a dále po své trase. V opačném směru po stejné objízdné trase. Linkou nebude obsloužena zastávka Horní Kopečná, U Močálu, Melantrichova, Čechova a Mostecká.

Linka č. 37 - pojede po stejné objízdné trase jako linka č.20. Spoj ve 13:20 hod. z Fügnerovy ulice do Pilínkova a ve 22:08 hod. z Pilínkova do Fügnerovy ulice bude veden po rychlostní komunikaci 1/35.

Linka č. 57 - pojede po objízdné trase.

Linka č. 90 pojede ve směru do centra ze zastávky Rochlice objízdnou trasou do zastávky Košická a dále po své trase. Linkou nebude obsloužena zastávka Mostecká, Čechova a Melantrichova.

UPOZORNĚNÍ – na výše uvedených linkách budou po dobu uzavírky platit objížďkové jízdní řády.